Fushigi Yugi, el joc misterios (català)

Versione Completa   Stampa   Cerca   Utenti   Iscriviti     Condividi : FacebookTwitter
Pagine: [1], 2
Shizuku.
00sabato 25 marzo 2006 23:48


Capítol 1 - La noia de la llegenda

Miaka Yuki és una noia normal, encara que potser no massa constant, que vol ingressar a l'estricte i prestigiós Institut Jonan (més que res perquè és on estudiarà Yui, la seva millor amiga). De tota manera, la prova més difícil de la seva vida potser no serà acadèmica, perquè una visita rutinària de les noies a la biblioteca es converteix en el començament d'una aventura que els pot canviar el destí per sempre. Miaka descobreix per atzar el món màgic del llibre L'univers dels quatre déus i hi queda atrapada. Ha de localitzar com sigui la persona que porta escrita al front la paraula "ogre", que pot ser la seva única esperança de tornar a casa.

-----------------------------










[Modificato da Shizuku. 26/03/2006 1.00]

Shizuku.
00sabato 25 marzo 2006 23:49
Capítol 2 - La sacerdotessa de Suzaku

Miaka ha localitzat el misteriós jove que la va salvar. Yui, per la seva banda, ha tornat a la realitat i ara llegeix les aventures de la seva amiga al món del llibre. El problema és que el salvador de Miaka, que es fa dir Tamahome, podria no ajudar-la gens, ja que sembla que la seva única preocupació és calcular quant li pot cobrar pels seus serveis. Com que no porta diners i encara menys en l'antiga moneda xinesa que fan servir al llibre, una valenta i potser temerària Miaka decideix anar a veure l'emperador de Konan. Desgraciadament, una demostració involuntària dels seus poders ocults pot acabar costant-li cara: Tamahome i ella són empresonats. La fugida sembla fàcil, però en realitat no ho serà tant.

Shizuku.
00sabato 25 marzo 2006 23:51
Capítol 3 - Les set constel·lacions de Suzaku
Miaka ha acceptat la distingida però difícil posició de sacerdotessa de Suzaku. Ara, segons les profecies, ha de ser la salvadora de tot Konan. Però, de moment, la seva única preocupació és tornar al seu món. Tamahome li aconsella consultar el problema amb l'emperador Hotohori, que li explica que si aconsegueix congregar tots set guerrers de Suzaku podrà tornar a casa seva. I també li diu que ja ha trobat dos d'aquests set guerrers, que són Tamahome i ell mateix. Miaka decideix convocar els homes més forts de l'imperi per comprovar si algun d'ells és també un dels "set de Suzaku".

Shizuku.
00sabato 25 marzo 2006 23:51
Capítol 4 - Problemes amorosos
Nuriko, la tercera dels set de Suzaku, gelosa per les atencions que Miaka rep d'Hotohori, decideix enganyar-la simulant la pèrdua d'una arracada. Però la resistència de Miaka al sofriment i la seva tenaç voluntat de guanyar-se la seva amistat acaben entendrint Nuriko. De tota manera, Nuriko no és l'única que reacciona negativament a les bones relacions entre Miaka i Hotohori. Quan descobreix que la noia ha passat la nit a l'habitació de l'emperador, Tamahome es nega a parlar amb ella. En realitat no ha passat res, però caldrà que Miaka li doni explicacions personalment.

Shizuku.
00sabato 25 marzo 2006 23:53
Capítol 5 - Pulsacions confuses
Miaka cau malalta i els altres s'adonen que enyora molt la seva família. Tamahome, Hotohori i Nuriko decideixen buscar una manera d'enviar-la al seu món encara que només sigui una temporada. Hotohori sap d'una bruixa molt poderosa i misteriosa que es diu Taiitsukun i viu al pic Taikyoku. En començar l'expedició, Miaka i Tamahome encara no saben ben bé com fer les paus. Nuriko intenta aparellar-los en benefici propi i sembla que el seu pla funciona. Un misteriós personatge que vigila el grup d'amagat posa a prova Miaka encarant-la amb una doble que té en un món mirall.

Shizuku.
00sabato 25 marzo 2006 23:54
Capítol 6 - Encara que perdi la vida
La prova ha començat i la malvada doble de Miaka tanca l'autèntica al món mirall per dedicar-se a perjudicar les seves relacions amb els set de Suzaku. Intenta, entre altres coses, seduir Hotohori, actitud que posa furiosos Tamahome i Nuriko. Poc després, la veritable Miaka veu amb impotència com la seva doble prepara l'assassinat de tots els seus amics. Potser haurà de prendre mesures dràstiques, però no serà l'única que faci sacrificis, ja que Yui cada vegada experimenta amb més intensitat el mateix que sent Miaka a cada moment.

Shizuku.
00sabato 25 marzo 2006 23:55
Capítol 7 - Vull tornar a casa
Miaka ha passat la prova. La bruixa Taiitsukun ha aparegut i no és en absolut com els expedicionaris s'esperaven. Pot enviar Miaka a casa però, com que en les condicions actuals el seu cos no hi arribaria intacte, els Nyan-Nyan l'ajuden a recuperar-se. Però amb això encara no n'hi ha prou. Per afrontar amb garanties el viatge fins al seu món, Miaka necessitarà la força vital de tots els seus amics, incloent-hi Yui.


Shizuku.
00sabato 25 marzo 2006 23:56
Capítol 8 - Vull veure't
Miaka torna a casa seva i s'adona que, a L'univers dels quatre déus, el temps passa molt més de pressa que al real. Explica totes les aventures que ha viscut al seu germà Keisuko, que, naturalment, no se les creu. Miaka s'alegra de ser a casa però no pot deixar de pensar en els seus amics del llibre i, sobretot, en Yui, que sembla que ara és a les seves pàgines. Per tant, torna al món imaginari i a la missió de buscar els set de Suzaku. Keisuko comença a llegir el llibre. Li costa de creure el que va descobrint però queda totalment captivat.

Shizuku.
00sabato 25 marzo 2006 23:58
Capítol 9 - Enemics invisibles
Miaka sembla haver estat segrestada per un ésser misteriós que en realitat li ha salvat la vida. Concretament, l'ha salvat d'una emboscada en què ha mort tothom menys ella i els set de Suzaku. Després, Miaka coneix la família de Tamahome i descobreix per què el seu amic és tan avar. Per desgràcia, un assassí lliga tota la família amb uns cables invisibles i, quan sembla que els set de Suzaku estan perduts, apareix Chichiri, el quart membre del grup.

Shizuku.
00sabato 25 marzo 2006 23:59
Capítol 10 - El captiveri de la jove
Miaka decideix anar-se'n tota sola a la terra de Kutou, però Tamahome la segueix i promet no separar-se'n mai i protegir-la sempre. El gest commou Miaka, que malgrat tot aconsegueix arribar en solitari a la frontera de Kutou, on topa amb un misteriós i ben plantat cavaller que porta una armadura blava: és el general de l'exèrcit de Kutou! I pot ser més perillós del que sembla.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:00
Capítol 11 - La sacerdotessa de Seiryu
Nakago s'ha adonat que Miaka no és la sacerdotessa de Seiryu. Miaka i Yui intenten fugir del palau i Tamahome i Chichiri, que intenten ajudar-les, s'escapen per ben poc de les urpes del general. Yui promet que recuperarà l'exemplar de L'univers dels quatre déus que Miaka ha perdut a mans de Nakago, però està gelosa de la relació que la seva amiga té amb Tamahome i sembla disposada a fer una cosa que ningú s'esperaria. I Miaka encara menys.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:01
Capítol 12 - Tu ets l'únic
Miaka, Tamahome i Chichiri han fugit de Nakago i de la sacerdotessa de Seiryu, però tot el que ha passat ha deixat Miaka traumatitzada. Malgrat tot, les ferides físiques es poden curar i Chichiri s'endú Miaka i Tamahome a la muntanya de Taikyoku perquè Taiitsukun se n'ocupi. Tot Konan, i sobretot els set de Suzaku, compten amb Miaka perquè invoqui Suzaku i ella està decidida a aconseguir-ho. Mentrestant, Yui accepta de bon grat el paper de sacerdotessa de Seiryu i jura apartar Miaka de Tamahome i matar-la per haver-la abandonat.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:02
Capítol 13 - Per l'amor
Miaka i Tamahome reconeixen el que senten l'un per l'altre. Però l'idil·li podria ser breu, ja que es presenta un missatger de Kutou que anuncia que, si Tamahome no s'entrega al seu país, els seus agents continuaran terroritzant els pobles de la regió. Malgrat les protestes de Miaka, Tamahome se'n va a Kutou tot prometent tornar amb ella quan hagi trobat els altres sis de Suzaku. Miaka comença una nova expedició de recerca dels guerrers amb l'ajuda d'un mirall màgic que li ha donat Taiitsukun. Arriba amb Nuriko i Hotohori a la muntanya de Reikaku, que està dominada per uns bandits que els capturen fàcilment.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:04
Capítol 14 - Un llop a la fortalesa
Miaka s'ha lliurat als bandits per poder parlar amb el seu cap, un home molt lleig que es diu Eiken. Miaka li pregunta quin dels seus col·laboradors té una marca al cos que l'identifiqui com un dels set de Suzaku, però el malvat i primitiu Eiken només acceptarà un preu per la informació: un preu que Miaka no està disposada a pagar. Hotohori i Nuriko s'escapen dels bandits que els vigilen just a temps per evitar que Eiken la violi. Entre tots tres descobreixen que el bandit membre dels set de Suzaku es diu Tasuki. Mentrestant, el jove Genrou desafia Eiken a una lluita per la posició de líder de la banda.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:06
Capítol 15 - La ciutat de la recuperació
Genrou ha derrotat Eiken i és el nou cap dels bandits. La mala notícia és que Tasuki, el possible guerrer de Suzaku, va morir fa temps. El grup arriba a un poble que pateix una terrible epidèmia però prop del qual viu Shoka, una dona molt bella que té la facultat de ressuscitar els morts. Shoka promet ressuscitar Tasuki, però necessita el cadàver. Abans que tingui temps de recuperar-lo, Miaka rep una mossegada d'uns zombis. Només la salva l'oportuna aparició de Genrou, que, a més, té una marca al canell que l'identifica com l'autèntic Tasuki. Ara, doncs, ja no cal que el grup torni a entrar al poble, però Miaka cau malalta de l'epidèmia que l'està assolant. Shoka arriba a la conclusió que la malaltia és incurable i que l'única solució és matar Miaka perquè ella la pugui ressuscitar.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:06
Capítol 16 - La dolorosa batalla
Tamahome intenta escapar-se de la presó de Kutou però Nakago l'enxampa. Mentrestant, Hotohori és incapaç de matar Miaka perquè Shoka la ressusciti i els guerrers de Suzaku decideixen anar a buscar Myojuan, l'exmetge del poble, que ja no exerceix i fa vida d'ermità des que, fa anys, no va poder salvar la seva estimada de la mort. Quan Myojuan sent el nom de Shoka, dóna una terrible notícia als guerrers: Shoka és la seva amant morta. La que coneixen Hotohori i els seus companys és un dimoni i només el podria aturar Myojuan i una força que s'ha de qualificar de "celestial".

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:07
Capítol 17 - Melodia per a una trobada
Miaka ja ha trobat sis dels set de Suzaku i, a més, disposa de la valuosa ajuda del remeier Mitsukake, que cura el pare de Tamahome, cosa que, evidentment, tota la família li agraeix. Però no tot són bones notícies, perquè Miaka és víctima d'un nou intent d'assassinat, aquesta vegada per part d'un criminal que té la facultat de controlar les ratapinyades. Per sort, és salvada per un estrany flautista que resulta ser Chiriko, l'últim dels set de Suzaku. Ara que el grup està complet, Miaka pot intentar rescatar Tamahome. Chichiri, amb la seva màgia, aconsegueix que el vegi i parli amb ell per primera vegada en molt temps.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:08
Capítol 18 - La trampa de l'amor
Miaka i Tamahome parlen per primera vegada des que Tamahome va caure presoner i acorden un punt de retrobament definitiu. Desgraciadament, Yui ha sentit la conversa i suplica a Tamahome que no se'n vagi. Com que Tamahome no l'escolta, recorre als consells del cruel Nakago. El general li proposa un producte que li permetrà controlar totalment Tamahome i Yui, al principi, no està segura de voler-lo fer servir. Però, quan Tamahome li retreu la seva participació en els intents d'assassinat de Miaka i els set de Suzaku, es decideix.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:09
Capítol 19 - L'amor esquinçat
A causa d'una barrera que ha aixecat Nakago, Tasuki i Chichiri no poden utilitzar la seva màgia i Miaka cau presonera de Kutou. Un cop al palau, intenta que Yui li confessi on és Tamahome, però Yui encara està molt enfadada amb ella per haver-la abandonat. Finalment, Tamahome apareix. Però no és el mateix d'abans: va vestit d'una altra manera i insulta i agredeix Miaka, ja que està sota els efectes de la poció de control que li ha donat Yui. Miaka aconsegueix escapar-se del palau gràcies a Chichiri, però abans fa un últim intent de parlar amb Tamahome: el va a buscar a un lloc especial on està segura de trobar-lo.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:11
Capítol 20 - L'esperança inabastable
El canvi radical de caràcter de Tamahome sorprèn fins i tot Yui. Nakago li explica que la poció de control es diu kodoku i que no té cura. Miaka, en el seu últim intent de recuperar l'autèntic Tamahome, li ensenya la carta d'amor que li va escriure ell mateix, però Tamahome estripa la carta i intenta matar Miaka. Tasuki evita el desastre però queda greument ferit. Finalment, Miaka i els seus aconsegueixen sortir de territori Kutou gràcies a Chichiri i la seva flauta, però a Miaka li resulta terriblement dolorós haver de separar-se de Tamahome potser per sempre.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:11
Capítol 21 - Per protegir-te
El grup arriba a Konan, on Mitsukake cura les ferides de Miaka i de Tasuki. Però les ferides psicològiques de Miaka són més difícils de guarir. Els set de Suzaku intenten consolar-la però ella intenta suïcidar-se. Hotohori la salva i la porta a la seva habitació perquè es recuperi. Miaka s'adona de l'afecte que li té i pensa que potser podria estimar-lo. Mentrestant, Tamahome també ha arribat al palau de Konan.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:12
Capítol 22 - No et deixaré mai
Tamahome ha vingut a acabar el que va començar a Kutou, però Hotohori el desafia a un duel a mort per protegir Miaka. És un enfrontament entre guerrers de Suzaku i Miaka intenta posar-hi fi, però sembla que no hi serà a temps. L'únic que pot salvar Tamahome de la mort són els sentiments per Miaka que encara conserva en algun racó del cor. Mentrestant, a Kutou, Nakago assegura a Yui que, encara que Tamahome no mati Miaka, els ha parat una trampa que impedirà que celebrin la cerimònia d'invocació de Suzaku.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:14
Capítol 23 - L'ombra de la intriga
Els set de Suzaku estan finalment junts i ha arribat el moment d'invocar Suzaku. Però Nakago, evidentment, té altres plans. Miaka i Tamahome s'han reconciliat i Miaka està gairebé del tot preparada per comunicar els seus desitjos a Suzaku. Quan sembla que Yui ho té tot perdut, Nakago revela que, si Suzaku té els seus set guerrers celestials, ells també tenen els set de Seiryu i, per desgràcia pels set de Suzaku, potser faran acte de presència abans del que tothom es pensa.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:14
Capítol 24 - Resolució
Miaka, vestida de sacerdotessa de Suzaku, inicia la complexa cerimònia d'invocació de la deessa llançant L'univers dels quatre déus al foc. Però la trampa de Nakago la interromp: Amiboshi, un dels guerrers de Seiryu, ataca els set de Suzaku i està a punt de matar-los. Però un noi molt misteriós els salva i entre tots derroten Amiboshi. De tota manera, ara els nostres guerrers ja no poden invocar Suzaku amb el llibre i hauran de recórrer a un mètode alternatiu que els proposa Taiitsukun però que suposa anar fins al país de Hokkan i trobar un enigmàtic objecte màgic anomenat "shinzaho". Miaka accepta el repte de trobar-lo abans que Yui.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:16
Capítol 25 - Amor i dolor
L'absència d'Amiboshi deixa els set de Seiryu sense gaires mitjans, però Nakago sent a parlar del shinzaho i envia Yui a buscar-lo. Taiitsukun, amb la seva màgia, dota els set de Suzaku d'encara més poders dels que ja tenen normalment. Miaka està preparada per emprendre el viatge però té reserves sobre la perspectiva de competir contra Yui. Aviat descobrirà que, amb un objectiu tan important en joc, no es podrà permetre compadir la seva examiga i potser ni tan sols de compadir Tamahome.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:17
Capítol 26 - El festival de les estrelles
El sobtat final de la relació amb Miaka l'ha deixat desorientat, però Tamahome està decidit a descobrir què l'ha provocat. Mentrestant, Nakago dóna permís a Suboshi perquè es llanci a una venjança sense restriccions. Miaka i els seus ultimen els preparatius per sortir cap a Hokkan per mar. Abans de marxar, Tamahome vol veure la seva família, que s'instal·larà provisionalment al palau, una última vegada.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:19
Capítol 27 - Un jurament davant la tomba
L'escena dantesca que Tamahome es troba a casa els seus pares gairebé el fa tornar boig. La seva fúria es transforma en una força que Suboshi no té cap possibilitat de resistir. Amb prou feines aconsegueix salvar la pell amb l'ajuda de Soi, un altre dels set de Seiryu. Tamahome jura solemnement que es venjarà però també que continuarà el viatge amb els set de Suzaku. Miaka deixa el seu ós de peluix en mans de Hotohori perquè la recordi i Hotohori li dóna la seva espasa sagrada.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:20
Capítol 28 - L'antic camí
En aquest episodi veiem un resum de tot el que ha passat des que Miaka va entrar a L'univers dels quatre déus fins al present.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:22
Capítol 29 - Misteris que es preparen
Últimament, Keisuke, el germà de Miaka, està una mica estrany. Tetsuya, el seu millor amic, que vol saber per què, aconsegueix que li expliqui tota la història de Miaka i el llibre màgic. Després, entre tots dos, descobreixen que el propietari original de L'univers dels quatre déus i la seva filla van patir un destí terrible i que, a més, sembla que la persona que invoqui Suzaku serà sacrificada! Keisuke intenta advertir la seva germana sense aconseguir-ho. Mentrestant, el vaixell dels guerrers de Suzaku topa amb una tempesta sospitosament sobtada i violenta. Nuriko, Tamahome i Miaka cauen per la borda.

Shizuku.
00domenica 26 marzo 2006 00:23
Capítol 30 - El llamp de la batalla
Nuriko, Tamahome i Miaka es refugien en una cova. Mentre Tamahome dorm, Nuriko explica a Miaka les dures experiències que va viure de petit i la raó de la seva actitud efeminada. Les confessions queden interrompudes quan arriben la resta dels set de Suzaku per rescatar-los i, sobretot, quan arriba Soi per atacar-los. Miaka derrota Soi amb l'espasa de Hotohori i el grup arriba a Hokkan. Mentrestant, Nakago decideix enviar un altre guerrer de Seiryu a l'encontre de Miaka i els seus amics.

Questa è la versione 'lo-fi' del Forum Per visualizzare la versione completa clicca qui
Tutti gli orari sono GMT+01:00. Adesso sono le 21:10.
Copyright © 2000-2024 FFZ srl - www.freeforumzone.com